Hristos a inviat!

M-am mirat eu insami de mine ca nu am mai postat nimic in ultima perioada, mai ales ca a fost o perioada atat de plina de subiecte dragi mie. Saptamana Patimilor si apoi Sarbatoarea Invierii…. ce momente mai sfinte pot exista? Nadajduiesc ca v-ati bucurat de aceste mari daruri si ca inca pastrati in inimi speranta pe care am primit-o prin El! ma rog sa ajungem sa constientizam cu totii ce a insemnat pt omenire moartea si invierea Lui, sa realizam ca asta e cheia de bolta a credintei noastre si ca daca El n-ar fi inviat, totul ar fi fost in zadar….

Pt mine acest Paste a fost exact altfel decat m-as fi asteptat. Am cateva mici regrete personale, legate de niste asteptari neimplinite, dar si din asta am ceva de invatat. Ca trebui sa ma las surprinsa. Sa nu mai incerc sa planuiesc nimic, ci doar sa primesc ce vine. Si sa veghez mereu.

Astazi am fost in Gradina Botanica. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca e Creator desavarsit. Imi simt inima ca un fluture, dornic sa cunoasca fiecare floare creata si crescuta de cel mai priceput Gradinar. Mi-au placut in mod deosebit niste specii de lalele, pe care as dori sa vi le arat. Va asigur insa ca in realitate se vad mai frumos. Si va indemn sa mergeti si voi in Botanica pana nu se trec toate florile. 🙂 (pozele cu mine sunt un „bonus” :)))

Reclame

Un gând despre &8222;Hristos a inviat!&8221;

  1. Adevarat, a inviat!
    Deoarece percepem realitatea prin noi insine – ceea ce explica multitudinea de viziuni, ceea ce vedem frumos in exterior arata simultan si o frumusete interioara.
    Ma bucur ca sufletul tau e plin de lalele si de Dumnezeu … 🙂
    De asemnea si eu vad numai lucruri minunate in aceasta postare 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s