„Stay still and know that I’m God”

E ciudat cum te dezobisnuiesti repede cu statutul acasa, cu lipsa activitatilor de genu gonit dintr-o parte in alta. E ciudat sa stau pur si simplu, chiar facand diverse activitati casnice. E ciudat pentru ca te obliga sa te analizezi ca sub lupa. Sau mie personal asta mi se intampla, cand nu alerg la propriu, alerg printre o multime de ganduri, proiecte, planuri, iar uneori, cu greu reusesc sa pun stop avalansei de ganduri si sa ma concentrez doar asupra unuia. In astfel de momente incerc sa-mi dedic gandul lui Dumnezeu, sa-i vorbesc si sa-i povestesc despre toate acele proiecte si planuri pe care mintea le produce.

Intre „trebuie sa-mi gasesc job”, „ma casatoresc??!!”, „incepe facultatea in 2 saptamani”, „trebuie sa ma decid in ce ma implic de acum inainte”, „vreau sa dedic mai mult timp pentru studiu si rugaciune”, „trebuie sa fiu mai organizata in toate aspectele vietii mele” si multe altele…. ma bucur ca totusi am pace si ca am cu cine povesti toate astea.

Daca te opresti la un moment dat din gandit si te detasezi de propria persoana incercand sa te privesti „din afara” vezi cata desertaciune este in toate, si fara sa te poticnesti de acest lucru, te bucuri de perspectiva vesniciei… intr-o zi voi sti sa profit de momentele de solitudine ca sa contemplez aceasta priveliste…

Acum ma imaginam cu Isus pe un munte (nu prea inalt), si privind amandoi spectacolul vietii mele :)). I’m not afraid.

Reclame

Un gând despre &8222;„Stay still and know that I’m God”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s