Da-ne Doamne un an dupa inima Ta…

La multi ani dragi prieteni!

E incredibil cum trece timpul! Zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, si fara sa ne dam seama,  ne trezim rapid traind din nou si din nou cumpana dintre ani. S-a dus 2012… un an pentru care ma aplec cu reverenta in fata Imparatului. Un an excelent prin normalitatea lui… fara prea mari convulsii si totusi frumos in simplitatea lui. Am fost sanatosi si anul acesta, am avut pe cei iubiti langa noi, am avut ce pune pe masa in fiecare zi, de ce sa luam aceste lucruri ca si cum ni s-ar cuveni? Doamne, iti multumesc pentru siguranta fiecarei zile care a trecut! Pentru ca ne-ai tinut pasii pe carare, pentru ca inca putem duce lupta credintei, pentru incurajari si pentru mustrari…

Iar pentru familia noastra anul 2012 a fost special si pentru un motiv anume… este anul in care am aflat ca vom fi parinti pentru prima data! Sunt deja aproape 4 luni de cand port in mine o minune ce zi dupa zi creste si prinde contur. Miracolul vietii l-am trait mai profund ca niciodata. Cu adevarat, asa cum spune psalmistul in Psalmul 139:”Tu mi-ai intocmit rarunchii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele: te laud ca sunt o faptura atat de minunata!” si din nou „Cand nu eram decat un plod fara chip, ochii Tai ma vedeau si in cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau randuite mai inainte de a fi fost vreuna din ele”, asa imi imaginez „comunicarea” dintre cea care peste cateva luni va fi micuta Sofia (sau Lidia..) si Creatorul ei.

Oh…. avem un Dumnezeu atat de minunat! Si din acest motiv, dorinta inimii mele pentru anul 2013 este sa ma scufund tot mai adanc in cunoasterea Celui care ne-a iubit inainte de a ne fi nascut! Imi doresc ca anul acesta sa castig lupta perseverentei in studiu si rugaciune. Imi doresc ca anul acesta sa-l onorez pe El prin viata mea mai mult decat am facut-o pana acum…

Imi doresc ca oamenii iubiti de inima mea sa guste cu totii din El ca sa vada cat e de bun si cum numai El poate oferi sens vietii noastre!

Imi doresc sa pot striga in fiecare dimineata… din toata inima… Maran Atha! Vino Doamne Isuse!

Iar voua va doresc…. tot ce mi-am dorit mie! „Iar toate celelalte, ni se vor adauga, caci Tatal stie de ce avem nevoie!”

http://www.youtube.com/watch?v=DXDGE_lRI0E

Reclame

2 gânduri despre &8222;Da-ne Doamne un an dupa inima Ta…&8221;

  1. Din toata inima AMIN! desi citesc aceste ganduri la sfarsit de prima luna a unui alt an din si prin Harul Imparatului nostru! Si puterea si intelepciunea Lui sa va insoteasca pe acest nou drum-primirea unei mosteniri vesnice in carne, oase, duh si suflet(un copilas :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s