Amazing love

Au trecut 5 luni de cand Domnul mi-a facut onoarea de a ma implica in procesul de creare a unei noi vieti. El a avut visul, El a trimis sufletul, si in chip minunat tot El a „tesut” celula cu celula, trecand-o prin diferite etape de dezvoltare, pe cea care peste putin timp va deveni fetita „mea”. O port in mine ca pe un dar ceresc de care ma simt nevrednica. Gandul vietii care se dezvolta in mine imi copleseste inima… e frumos, e prea frumos! Ce taina nespus de mare este in fiecare suflare de viata! Ce onoare nespus de mare ne face marele Artist, transformandu-ne din simple „creaturi” in „co-creatori”.

Meditand la aceasta minune nu pot sa nu ma intreb ce a fost fiecare suflet inainte de „a fi”? Ce a fost fiecare suflet in visul marelui Creator? Cand a luat nastere „fiinta” in gandul Lui?

Cine si-ar putea inchipui ca un pui de om de-abia nascut din pantecele mamei lui are sanse egale de a deveni un mare sfant sau un damnat? Ceea ce inima mea stie fara urma de indoiala este ca in visul Lui Dumnezeu, fiecare suflet are un potential nemasurat de a deveni asemenea Lui, implinind astfel chemarea primordiala a fiecarui om!

Ce se schimba oare pe parcurs? Cand incepem sa uitam Cerul din care am fost trimisi si ne indragostim de pamant cu atata inflacarare?

Cand se pierde inocenta aceea specifica pruncilor, pe care FIECARE prunc a avut-o? (pana si cei mai odiosi oameni ai istoriei)

Si mai ales… care este rolul nostru, ai celor care primimm in „custodie” noile suflete?

Sunt intrebari care-mi framanta inima gandindu-ma la EA, micuta mea inca protejata de lumea noastra corupta, si la toti copiii…

Doamne, ma rog pentru familii care sa-si inteleaga mandatul! Ajuta-ne Doamne sa realizam ca sufletele care se nasc din noi nu sunt proprietatea noastra, ci sunt un dar divin pe care ni-l incredintezi dintr-o prea mare dragoste.

Ajuta-ne sa Te iubim atat de mult incat intreaga noastra viata sa fie un imn inchinat acestei iubiri, pentru a nu ne pierde coerenta!

Fereste Doamne inimile fragile ale copiilor de dezamagiri mai mari decat pot duce!

Fereste-i Doamne cat mai mult de influenta toxica a unei lumi egocentrice, hedoniste si golite de Tine!

Da-le Doamne un discernamant timpuriu pentru a intelege ce e din Tine si ce e din afara Ta, nu din frica, ci din iubire!

Transforma Tu Doamne copiii de astazi in generatia davidica de maine, in oameni „dupa inima Ta”: demni, curajosi, smeriti si capabili de a schimba lumea.

Ecoul vocilor lor strigand „Maran Atha!” sa te aduca cat mai curand la cei care Te asteapta!

…. lui Iris, si tuturor copiilor care se nasc si cresc in jurul nostru!Imagine

Reclame

Un gând despre &8222;Amazing love&8221;

  1. Hei ……. felicitari! Sarcina usoara! Nu-i asa ca este absolut uimitor cum se schimba viata in mai bine dupa ce afli?! Asa s-a intamplat si la noi …..Frumos nume pentru fetita voasta ….. Va urez sanatate la toti trei si cat mai multe bucurii impreuna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s