NIMIC

Un gand inspirat din Psalmul 50

Image

De cate ori Doamne nu am incercat sa-ti castig bunavointa prin „jertfe”, crezand ca eu pot sa-ti ofer TIE ceva? Ce pot eu sa-ti ofer cand nimic din ceea ce am nu este al meu? Cu ce sa vin inaintea Ta cand din mana Ta am primit TOT?

Tu Doamne nu vrei decat sa avem o inima cinstita. Sa ne recunoastem saracia si sa realizam ca doar prin Tine suntem bogati.

Daca avem puterea sa ne trezim dimineata, daca avem sanatate in trup, este doar datorita harului Tau! Ce putem noi face ca sa adaugam macar o zi vietii noastre?

Daca avem ce manca, cu ce ne imbraca, daca avem un acoperis deasupra capului, e pt ca TU esti bun si nu permiti sa ducem lipsa de ceva. Avem tot ce ne trebuie ca sa fim fericiti, iar noi tot saraci ne simtim.

Daca avem azi cui sa-i spunem „Te iubesc”, daca sunt persoane in vietile noastre carora le pasa de noi, este pt ca TU ai inventat iubirea. Tu ai pus din Tine in noi ca sa invatam ca singuratatea este in afara Ta.

iti multumesc Doamne si recunosc ca de la Tine si doar prin Tine am TOT si nu-mi lipseste NIMIC. Am venit cu mainile goale in lumea aceasta, dar TU mi-ai umplut viata cu tot ce am avut nevoie ca sa DEVIN acea persoana care ti-ai dorit sa fiu. 

Ce pacat ca de atatea ori uit toate aceste lucruri si intru din nou si din nou in acea bucla a nemultumirii, care te mahneste atat de profund!

Da, Doamne! Tu nu ai nevoie de nimic de la noi. Nu-ti putem oferi nimic pt ca nimic nu este al nostru. Nu ai nevoie nici macar de iubirea noastra, pt ca ea exista deplin doar in TINE. Insa noi da, avem nevoie sa te iubim (si poate asta e cea mai mare nevoie a vietii noastre). Avem nevoie sa te iubim ca sa intelegem ca intreaga noastra existenta este o expresie a harului Tau, o expresie a iubirii Tale rotunde, perfecte si neconditionate.

Eu nu am NIMIC si totusi am TOT. Ce paradox!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s